startside
Opp

           

 

Myter

Må man ta av magebeltet på cigaren ?
Det finnes egentlig ikke noe logisk svar på dette. Det eneste som er sikkert er at dersom magebeltet har tatt fyr..ja da har du røykt for langt. Det finnes endel som taler for at det skal bli på en stund, det er ofte satt på for hånd og dersom man prøver å fjerne det så kan det falle biter av dekkbladet. Vårt råd er å la det bli på til du MÅ ta det av.

Skal sigaren slikkes på ?
Det er dumt og SKAL ikke gjøres ! Dersom Cigaren trenger å få tilført fuktighet så er den ikke riktig oppbevart. Den eneste måten man kan redde en tørr Cigar er ved å tilbakeføre denne i en humidor hvor både fuktighet og temperatur er riktig. Og også da er dette en vanskelig og møysommelig prosess. Det som skjer dersom du fukter Cigaren er at de ørsmå hullene som dekkbladet er utstyrt med tettes. Dette gjør at Cigaren ikke puster og Cigaren vil garantert bli sur.

Må man dyppe sigaren i en cognac?
Det ligger stor kunnskap og masse arbeid ved både Cigarer og Cognac. Du fremviser liten respekt ved å blande de to på denne måten. Det spiller selvsagt ikke så stor rolle dersom cigaren og cognacen ikke er av god kvalitet, men så er jo livet også for kort til dårlige cigarer og cognac.