startside
Opp
GF2005
CubaKveld
egons
Sommer05
Aug.05
12sept
131005
181105
121205
Aaret2005

           

 

ÅRSKAVALKADE 2004

Kjære medlemmer av Rogaland Cigar Forum!

Styret i RCF vil med dette takke for et hyggelig og nytelsesrikt, men ikke problemfritt 2004.
Vi har merket en klar nedgang i aktivitet blant medlemmene dette året. Vi har ingen tro på at dette skyldes uinteressant program, men heller at dette blir en nedprioritert post i en ellers så strevsom hverdag. Av 54 betalende medlemmer i 2004 er det i all hovedsak ca. 20 som er aktive. Styret ønsker alle fortsatt velkommen som medlemmer i 2005, men ønsker samtidig en jevnere masse medlemmer til stede på arrangementene. Vi tror derfor at en økning av årskontingenten for 2005 vil være med å sørge for akkurat det.

Som vedtatt på GF 2004, blir dermed årskontingenten for 2005 kr 1.000 pr. medlem. Ved et slikt vedtak tror styret at arrangementene vil bli mer interessante og jamne året gjennom. Vi antar at medlemsantallet også vil halveres, men at arrangementene vil bli enda rimeligere tross spennende innhold.

 

 2004 startet med ”Åpent  Hus” den 22. januar. Vi møttes på Residence, og det var 12 sugne cigarnytere som aromatiserte kvelden gjennom.

Torsdag 19. februar hadde vi vår femte Generalforsamling i femte etasje på Residence. Det var 17 ivrige nytere som møtte fram.  Det var blant annet røykeloven som stod på programmet. Kasserer Christian viste til 60 betalende medlemmer i 2003. Fram til 19/1-04 hadde 39 medlemmer betalt kontingenten. Det var BRA! Det ble også flertall for å øke kontingenten fra 500 til 1000 kroner fra 2005.

JAN RUNE OG PER MAGNE ble enstemmig valgt som valgkomité for 2004/2005.

Torsdag den 18. mars fikk vi besøk av Tone Liavåg fra Solberg & Hansen i Oslo. Hun tok oss med på en reise inn i kaffe-verden. Dama oser av kaffekunnskap, og trollbant oss med sitt foredrag spekket med engasjement, humor og smaksprøver.

Mandag 26. april hadde vi nok et ”Åpent Hus” på Residence. Røykeloven nærmet seg stygt, og det var selvsagt dette som var hovedtema denne kvelden. Fra denne dag begynte jobbingen med å skaffe et egnet klubblokale.

Så var Høybråtens røykelov over oss. Den 1. juni klarte noen av oss(presidenten ble selvsagt syk) å samle troppene. Med cigaren i munnviken marsjerte en flokk cigarnytere fra Ruten, opp i Langgata og bort til Rådhuset. Der fikk vi omsider levert et notat til Rådmannen med vårt syn på røykeloven. VELDIG BRA JOBBET!! Media var ikke interessert i å delta.

Fredag den 11. juni samlet vi oss i Egersund for vår sommeravslutning. En flott gjeng møttes på Egersund Keramikk og Terrakotta. En fantastisk kveld på et fantastisk sted. Vi kunne nok ønsket oss noe ferskere reker, men det gikk ned med mye god drikke. I lukket og hyggelig lag fikk vi nytt våre håndrullede anbefalinger.

Etter endt sommerferie startet vi opp med vårt første arrangement i vårt nye framskaffede klubblokale. Hva passet vel bedre enn en cigartest. Vi fikk igjen besøk av Håkon fra cigar.com. Han hadde med seg masse godsaker, og kvelden har siden blitt omtalt som meget bra og med ønsker om reprise. ….OG DET SKAL DET BLI!

Mandag den 25. oktober møttes en liten gjeng fra RCF i vårt klubblokale for en avslappende nytelsesstund.

Og fredag 26. november hadde vi vår årlige årsmiddag. Denne gangen ikke i Stavanger, men i vårt klubblokale. Det bugnet av mat på bufeet-bordet, så 13 nytere fikk stappet i seg. Deretter smakte det godt med nydelige cigarer og nydelig drikke og cigarsjokolade. Håkon fra cigar.com hadde også denne gang sendt oss mange gevinster. Siden vi var så få påmeldte unnlot vi denne gang å kjøpe inn den tradisjonsrike humidoren med RCF-logo på. Kvelden ble som vanlig vellykket på alle måter.

Den valgte klubbkvelden i september valgte styret å hoppe over. MEN ikke fordi vi var slappe, men fordi vi heller ville få til et besøk av Frederic Larsen fra Larsen Cognac. Gjennom Tom Fredriksen fikk vi nemmelig det til torsdag den 9. september. Dette ble en kjempekveld! BARE POSITIVE TILBAKEMELDINGER. Ja, det skulle forresten bare mangle også. VI HAR NÅ GJORT AVTALE MED FREDERIC LARSEN TIL FRANKRIKETUREN VÅR I SEPTEMBER 2005.

HUSK INNBETALING AV MEDLEMSFORNYELSE FOR 2005

PS – NYTT FOR 2005 ENSTEMMIG PÅ GF 2004: VI ØKER MEDLEMSKONTINGENTEN FRA KR 500,- TIL KR 1000,-

Rogaland Cigar Forum ser fram til et meget spennende 2005 med sikte mot årets reisebegivenhet – Frankrike

Første klubbkveld 2005: 5-ÅRS JUBILEUM – mandag den 17. januar kl 1930 i vårt klubblokale. Vi åpner nyåret og jubileumet med TEST AV CHAMPAGNE. Vi får besøk av Palmer a/s. God mat, god drikke, en utsøkt og eksklusiv godbit på slutten av kvelden + den selvfølgelige cigaren.

HUSK: KUN FOR BETALENDE MEDLEMMER!

TAKK FOR I ÅR. VEL MØTT I 2005! MED ØNSKER OM EN GOD JUL OG ET RIKTIG GODT NYTT ÅR!!!

STYRET I ROGALAND CIGAR FORUM