ÅRSBERETNING 2012

ÅRSBERETNING 2012

Kjære medlemmer av Rogaland Cigar Forum!

Styret i RCF ønsker igjen å takke for et spennende, hyggelig og nytelsesrikt år! Vi kan se tilbake på et innholdsrikt år. 32 betalende medlemmer og rundt 18-20 trofaste og faste travere som stort sett stiller opp.

Vi holder fremdels stand som Norges største og mest aktive cigarklubb. Noen kommer, noen går. Det er alltid gledelig når nye kommer til, og styret ser gjerne at vi når 40 medlemmer som er omtrent taket vi må sette. Det er ikke feil om vi får tilført noen flere kvinner. I 2012 var det kun 6 kvinner, men allerede ved inngangen til 2013 har vi fått to nye.
Vi er en svært forskjelling gjeng livsnytere, noe som gjør den sosiale settingen perfekt interessant og morsom.

Totalt gjennom 2012 hadde vi 11 klubbkvelder. I løpet av første halvår arrangerte vi cigartester med besøk av Håkon fra sigar.com og ikke minst hadde Ulv Erik sørget for sik-filet fra Orrevatn med Bernt Årøy som kokk og initiativtaker.
Siste halvår fortsatte med spennende cigartester både med og uten Håkon. Høstens store høydepunkt var Smokers Night med besøk av Andrea Farinetti fra Borgogno og test av deres eksklusive viner. Prikken over i`en var som alltid Årsmiddagen i november. Romjulstreffet glimtet til med 14 oppmøtte som var sugne på cigar og "lufting" fra hjemmet.

Takk for et hyggelig år!! Styret ser fram til et innholdsrikt 2013!

HUSK INNBETALING AV MEDLEMSKONTINGENT FOR 2013

Styret

Info

Rogaland Cigar Forum                              Kontonr. 1503.07.69020
c/o Egon Rasmussen                                Vipps: 504588
Lyngholen 12
4324 Sandnes                                      
                                         

                        Besøk vår gamle side her